Uppe i Norr där solen aldrig går ned.

Veckan uppe i havöysund började hektiskt, efter genomgången togs beslutet att vi skulle upp mot ”kveiteFlaktet” detta beslut togs då vädret inte såg så lovande ut dom kommande dagarna och det kändes osäkert ifall vi skulle ha möjlighet att ta oss dit senare i veckan.

SÅ..

Alla satte igång med att packa sina lådor, knyta tafsar och bara finpilla all utrustning, 2 timmar senare satt nästan samtliga båtlag i båtarna och gav sig ut på havet med siktet ställt. STOR flundra skulle det tas, och alla hade ju hört så gott om Flaket…..

Väl där möts dom av något jobbigare sjö än dom väntas sig, samt att dimman låg tät.. Men alla höll hoppet uppe och det fiskades på.. Dessvärre levererade inte flaket av dom mått man tidigare tagit. Det togs endast 3 st flundror under denna natt/morgon. största fisken denna tur blev runt 10kg, vilket ses som en relativt liten fisk på denna plats..

Vädret har varit lite småsunkigt hitils denna veckan, med regn och vindbyar, men gästerna har fiskat på! Under gårdagen hade vi det riktigt trögt med enbart några flundror av mindre mått..

Idag slog det dock om, just nu i skrivande stund kommer det in gäster till hamnen som berättar om dubbelhugg och flera missade fiskar. Två båtar hade haft turen med sig och tagit 3 flundror i ena båten med en topp på 118. Och den andra hade fått en riktigt fin firre på hela 125cm! Detta är veckans hitils största flundra!
Stort grattis!

Denna veckan har vi uppe flera duktiga fiskare från TajtLajn.. Inför denna veckan och dessa gäster hade vi hört en hel del om hur dessa killar skulle vara, och tja… Efter att själv ha mött dom så måste jag säga att dom är bra mycket värre än dem var beskrivna…..
Se bara bilderna på deras experiment prylar…?

Detta var ett väluppskattat inslag som bjöd till på många skratt!!

Inför imorgon så har vi fått ordning på vår Kungskrabba buffe – detta känns spännande då detta är första veckan vi fått ordning på detta! Tidigare har detta varit på tok för dyrt att göra möjligt, men nu är priset som det tidigare varit och gästerna väntar med stoor förväntan!

Cristoffer Bergström, Nicholai Hjort & Ulf Hugsen

Jadu.... här har vi någon som missuppfattat begreppet

Här har vi skaparen utav Hans kommentar till denna var ” frugan kommer INTE bli glad när hon märker att den är borta ” ” />