Fiske för alla!

Många tror att havsfiske är för tungt för mig eller att bara för att man har ett funktionshinder så kan man inte komma hit och fiska, men i faktum med så har vi både haft gäster som suttit i rullstol, varit blinda och nu har vi ett trevligt gäng som är döva. I och med att vi är 2 guider på våra camper så kam vi ge den service som krävs om man inte kan eller har kunskap av att köra båt.. Hur fungerar det med säkerheten då är det säkert många som undrar? Vi fick praktisera det i fredags då det började blåsa upp och jag ville att alla skulle flytta sig närmare campen. Jag tog kontakt med alla båtar via VHF men Göran co. kunde ju inte höra så vi sände ett sms till dom. Jag seglade i hamn och hade inte hört något från dom så jag visste inte om dom fått mitt sms eller inte så jag ringde Jimmy som loggade in i vårt tracker system och såg att dom var på väg mot hamnen så jag kunde slappna av. Vi kommunicerar via sms och papper och penna vilket fungera riktigt bra. Så har ni ett handikapp eller inte kan köra båt så är det bara att höra av er till oss så skall vi hjälpa er.

Idag var fisket lite trögare men började komma igång här på kvällen igen. Det kom upp en del torskar över 20 kg upp till 26,5 kg och bästa båt hade hittat rätt och fick hela 9 st NSA målere . I morgon lovas det bra väder så då kanske det blir super fiske igen!!!!

Ulf ”Oxen”Hugsén

gött spöböj av en av våra gäster från englang!

sann fiske glädje!!!!!!!!!!!!!