Johan Mikkelsen slog till igen!!

Just nu har vi ett riktigt drömfiske här på Söröya, man får nästan nypa sig i armen för att förstå att det är sant! En som fick nypa sig i armen ordentligt igår var Johan Mikkelsen våran guide här på Söröya när en gris visa sig i ytan efter en härlig fight. Hans andra över 30 kg och glädjen var total. Detta innebär att han blev första svensk med två torskar över 30kg!!!
Vi på Nordic Sea Angling tar av oss hatten och gratulerar Johan till den stora bedriften.
Vi vill även gratulera våran gäst Jonas Broman ”en hel passionerad gäddfiskare” som testade på havsfiske för första gången där ett antal personbästan slogs under dagen som slutade med fina 18 kg i topp!

Det övriga fisket under gårdagen fortsatte att vara helt sjukt!!
Eller vad sägs om hela 21 torskar över 20 kg med två ”NSA super måler” fördelat på 5 båtar.
Var av Mats och jag fick sluta pga. av landtjänst kallade, ”SATAN JÄVLA SKIT”!!!
Till råga på allt kommer chefen upp idag så nu blir det bara landtjänst för oss framöver… Grrrr..! Havet ligger som en spegel idag och fairpointgänget har redan rapporterat om 3st ”NSA måler” var av den största var på 24 kg och klockan är bara 10.00. Hur kommer den här dagen att sluta?!

Ulf “Oxen” Hugsén.

Jonas Broman med sitt person bästa 18 kg, rund som en badboll!!

18kg!

Johan Mikkelsen med sin andra 30kg+ torsk och blev första svensk med 2st över 30 kg! Total lycka!

Tunggung!!