Terminator” sätter ribban!!

Har nu avklarat första fiskepasset. Vi startade med att leta fisk inne i fjorden där tanken var att Uffe skulle göra ett försök att fånga någon av stortorskarna på fluga. Men, vi hittade ingen fisk som gick uppe i vattnet och de stim som var längre ner vara bara mindre fisk. Efter en dryg timma gav vi upp och gav oss ut till området runt Kveitegrunn. Här var det mycket fisk uppe i vattnet och omgående tappade jag en mycket stor torsk där linan tyvärr gick mot båtkanten med linbrott som följd….
Vi drog många fiskar mellan 10-18 kg, men ”bara” en över 20 kg. Denna vägde 27 kg och fångades av vår guide Uffe. Vi fick sedan avsluta vid 13.30-tiden för att Thomas Sanotra skulle ta eftermiddagsflyget hem. Dessa timmar räckte för att man skulle bli helt slut och ha värk i hela kroppen!
Det verkar dock finnas en person på campen som måste vara från någon annan planet!!!
Jakob ”Terminator” Lindberg går ut före yrkesfiskarna på morgonen och kommer inte tillbaka förrän det mörknar, dag efter dag….. Har aldrig sett honom pausa under fiske heller, han fiskar konstant hela tiden och under alla väderförhållanden! Det enda han tycker är jobbigt är att det inte är ljust fler timmar på dygnet så man kan fiska mera….
Nåväl, flit lönar sig! När vi lämnade platsen idag hade han fångat hela 7 torskar över 20 kg med en största på hela 34 kg!!!!

Jimmy