Bra inledning i Tromsö!

Nu i slutet på säsongen så börjar bokningarna att tunna av, men fisket är ofta riktigt bra nu under sensommar och höst. Vid Tromsödestinationen anlände 4 danskar och 3 svenskar i onsdags kväll och under första fiskedagen i går fångades flera fina hälleflundror!
”Danskbåten” lyckades att lura 4 flundror runt 20 kg med en topp på 25 kg!!!
”Svenskbåten” drog enligt uppgifter bara en flundra, men å andra sidan så mätte den 151 cm!!
Fisket kommer med all sannolikhet bara bli bättre och bättre efter hälleflundra nu under September och Oktober!
Vi stänger inte Tromsödestinationen förrän 27/10 och det finns en hel del platser kvar!
Vill du uppleva fisket efter hälleflundra när det är som bäst, på en väderskyddad destination med hög standard på boendet och nära till flygplatsen, så vänta inte med att boka!
Vi är också flexibla om ni vill köra kortare turer än en vecka vid denna destination i höst.
Vid Havöysund så har det varit ganska trögt fiske under dagen, men enligt uppgifter så har fisket efter hälleflundra lossnat nu på kvällen med många landade flundror!
På Söröya drog de 4 båtlag vi nu har på plats ut till Storskalltaren tidigt i morse. Det var lite gammal sjö där ute och det började blåsa något mer redan efter 1 timmas fiske. Några gäster kände också av sjösjukan och man beslöt då att åka hemåt igen. Det skall också vara en behaglig upplevelse att vara ute och fiska!
Med dessa väderprognoser framöver så kommer det säkert fler tillfällen inom kort för detta gäng!
Fisket under denna korta stund var riktigt bra och det landades massor av stortorsk och storsej! Största torsken vägde runt 20 kg och största sejen runt 13 kg!
Synd att vädret inte var bättre där ute…

Jimmy