Drömfiske vid Havöysund!!

Fisket efter hälleflundra är ruggigt bra nu vid havöysund!!
Från guidebåten rapporterar Uffe om personbästa på löpande band för gästerna….
Man startade med några mindre flundror innan Uffe själv drog en större flundra på 150 cm (45-50 kg) som fick friheten åter. Därefter var det den f.d. Ica handlaren Bo Carlsson från min hemort Klippan som visade var skåpet skall stå. Bosses första större flundra mätte 125 cm (20-25 kg), därefter 135 cm (30-35 kg) för att sedan avsluta med en 145 cm (40-45 kg) flundra!
Bosses son Thomas har kämpat länge för att fånga sin första flundra och det satt långt inne även i går, men i slutet av dagen så kunde han också stoltsera med en flundra på 135 cm!
Från övriga båtar så har det också fångats massor av hälleflundror och största rapporterade från gårdagen mätte 162 cm(ca. 60 kg). Givetvis har merparten av hälleflundrorna återutsatts medans ett fåtal har sparats för att kunna avnjutas på middagsbordet….
Från Söröya har vi tyvärr inga rapporter från gårdagen ännu, så vi får återkomma med rapport senare !

Jimmy