VILDT FISKERI VED HAVØYSUND!

I Mathias Wikells båd har der väret et par mildest talt hektiske timer tidligere i dag! Dels satte Mathias ny camprekord med en helleflynder på 167 cm! Det er den største fisk fra Havøysund indtil videre, og den blev genudsat i god behold efter at väre blevet målt og fotograferet – flot gjort!
Men ikke nok med det. Udover denne drømmefisk landede/genudsatte gutterne i båden 15 flyndere hvoraf 3 var ca. 20 kg i løbet af 2-3 timer – vildt fiskeri!
Samtidig ligger guidebåden på en anden plads og har landet/genudsat 5 flyndere op til 18 kg og ikke mindre end ca. 15 torsk over 10 kg med største til vores guide Daniel. Den er vejet ombord til godt 22kg- og slog som forudset altså den ”gamle” rekord fra i går!
Fra Sørøya er der også en foreløbig melding om mindst én stor flynder i dag……

Hans