Fisket på Söröya i gång och ny storflundra från Tromsö

Charlie rapporterar om en mjukstart på Söröya. Dom 6 gästerna som är på plats drog en hel del fisk norr om Söröya med en del torskar strax över 10 kg samt havskatter upp till ca. 8 kg. En av norrmännen i Charlies båt tappade tyvärr en flundra efter 5-10 min kamp som efter några sköna rusningar klev av kroken….
Bloggen är nu i gång även på Söröya och ni kan nu följa fisket ”live” även från Söröya.
Från Tromsö rapportera Per om ännu en stor flundra. Denna gång vägde flundran runt 45 kg (145 cm) och självklart återutsattes även denna fisk.
Vädret är just nu också helt strålande i nordnorge och det inte utan att man är lite avundsjuk på dom där uppe………
På torsdag bär det i väg för egen del och jag skall då besöka samtliga 3 destinationer. Om allting fungerar som det skall så blir det nog en första fisketur på lördag i nästa vecka med den nya guidebåten som levereras på Söröya…

Jimmy