ISÆR TIL JYDER!

TORSDAG DEN 16. APRIL INVITERER VI TIL NORGES-AFTEN I ÅRHUS i samarbejde med Jysk Småbådsfiske Klub:
Jeg fortäller om rejsen, faciliteter, bådene og selvfølgelig fiskeriet!
Et tilbagevendende spørgsmål fra jyderne er, om det er muligt, at flyve fra Århus, Billund eller Ålborg til Oslo – hvorfra Nordic Sea Anglings kunder altid flyver videre til Nordnorge (Alta eller Tromsø). Det vil jo väre en hel del lettere for jyderne end at flyve fra København til Oslo.
Der er et par ting man lige skal väre opmärksom på, men ja – det er muligt. Der er kommet nogle rigtig gode tilbud på banen fra Cimber-sterling med afgang fra Billund og Sun-Air med afgang fra Ålborg og Århus. Så det bliver en hel del lettere at rejse fra Jylland til vores destinationer fremover!
Velkommen i Århus!
Se opslag her: http://www.j-s-k.dk/arrangementer09/plakat_42x59,4_cm.pdf
Hvis du vil vide mere/tilmelde dig så ring til mig på på 23840889.

Hans Hagerup