25 kg:s flundra

Tyvärr så blåste det för mycket i går kväll för att kunna gå till Råsa och fisket närmare land var ganska trögt. Men en och annan fin fisk kom upp och kvällens höjdpunkt var en flundra runt 25 kg som fångades ute vid Breigrunn. I dag har vinden mojnat och det är en klarblå himmel så 3 båtar har gått upp till Råsa under eftermiddagen men än så länge har vi inte fått någon rapport från dom. I morgon kväll planeras det för en långtur till Storskalltaren då väderprognoserna ser mycket bra ut och dom flesta på campen kommer säkert att följa med dit. I Havöysund provade vårt testfiskegäng för omväxlings skull att fiska torsk idag och man fångade en del torsk men inga riktigt stora. Ev. skall man ut i natt på ett kortare pass där man isåfall skall försöka att fånga hälleflundra på flugfiske!
Fisket kommer då att bedrivas i utkanten på ett sund med bottendjup på 7-12 m som tidigare levererat väldigt mycket hälleflundra.

Jimmy