Nattens fiske.

Ett antal båtar gick ut på Storskalltaren i natt i det fina vädret och Jakob rapporterar om att det kom en 15-20 hälleflundror men mest utav mindre modell. En lite större runt 25 kg skall i allafall ha fångats och en del stora torskar upp mot ca. 20 kg. I dag skall man prova Råsa och ett gäng båtar har nu vid middagstid satt kursen dit och rapport om detta fiske kommer under kvällen.
Vi har också ett testfisketeam på plats på vår nya destination Havöysund och redan efter två timmars fiske har man bordat en hälleflundra på 133 cm (ca. 30 kg) och en på 126 cm (ca.25 kg) som fått gå i retur samt så har man haft ytterligare flera flundrakontakter på denna korta stund!
En ny hälleflundrametropol är funnen kanske?
Är övertygad om att det kommer att dras många flundror här nästa år och det skall bli väldigt intressant att se resultatet under maj månad och första halvan av juni nästa år då det verkar finnas mycket storflundror landnära!

Jimmy