Mer flundror………

På Söröya drogs det en fin flundra på hela 54 kg idag utav Johan Funk från Jakobsberg Sportfiskeklubb. Det har som vanligt också kommit upp en hel del torskar i bra storlek. På vårt testfiske så körde vi ett kortare pass idag då vi skulle plocka upp båten och fixa till grejorna för hemfärden i morgon. Johan visade återigen var skåpet skulle stå och drog dagens enda flundra som vi uppskattade till 25 kg innan den fick vända tillbaka till friheten efter mätning i båten. I går hade vi också ett riktigt bra torskfiske utav torsk i mellanstorlek på 5-10 kg. Vi körde över ett torskstim som var 25 m högt. Här fiskade vi av oss i 20 min innan vi återgick till jiggfisket efter flundra. På Söröya fick dom för några dagar sedan också uppleva ett stim med späckhuggare utanför Breigrunn!

Jimmy

flundrafight

inomskärsfiske är skönt!