Fantastiskt fiske på Söröya och tredje gången gillt för Johan!

Alla båtarna stack ut på långtur idag i finvädret men fick vända hemåt ganska snabbt efter att ha vevat mängder med storfiskar! Uppskattningsvis fångades 40-50 hälleflundror och massor av stortorskar där flera stycken översteg 20 kg:s gränsen. Största hälleflundran vägde 38,9 kg och fångades utav Niklas Pettersson från Borås. Det fångades också hälleflundra på 29 kg samt en del runt 15 kg. Väldigt mycket av fisken har givetvis återutsatts. Gästerna som anlände i går kväll har alltså fått en strålande inledning på deras vecka och samtliga är väldigt nöjda!

Vårt testfiske igår var väldigt trögt men i dag lyckades vi igen!

Johan Persson som tidigare i veckan tappat en jätteflundra fick på en ny jätteflundra redan i 2:a släppet för dagen. Tyvärr lossnade kroken efter några minuter och Johan var minst sagt förtvivlad…..

Nåväl, efter ytterligare ca. 15 min var det dags igen för Johan och efter en kort och tuff kamp på ca. 10 min. där Johan hela tiden ylade om att han inte fick tappa fisken så drog vi hans nya pb över relingen som visade sig väga 43 kg!
Något senare fick undertecknad en mindre flundra på 10 kg också.

Jimmy

Johan 43 kg