Tidernas sejrace på Söröya!

Av dom 4 båtar som låg ute på Storskalltaren i går så satsade ett gäng på flundrafiske och belönades med hälleflundra upp till 19,8 kg. Dom övriga 3 båtarna var killarna från Söder Sportfiske och dom kom in i ett riktigt ”sejkok” där massvis av storsej vältrade sig i ytan efter betesfisk. Tekniken var att kasta ut shadarna så långt som möjligt och sedan veva hem dom i expressfart. Fisket var helt vansinnigt bra och man fångade upp till 20 st 10+ sejar per man!!! Störst sejen för dagen vägde 14,5 kg och är således nytt camprekord!
Killarna som slog nytt norskt rekord i går på kungsfisk drog ut igen på kvällen och drog kungsfisk upp till ca. 6 kg. I dag har en del båtar stuckit ut till storskalltaren igen på det återigen helt stilla havet medans den nye ”Uerkungen” Björn Olovsson fortsatt att hiva storuer på över 7 kg! Fredrik ”uerpraktikanten” Meyer har höjt sitt personbästa till omkring 4 kg och fortsätter att jaga båtkamratens Björns nysatta rekord.
En av fiskebåtarna från Sörvaer kom in med fläckig katt idag som är en riktig drömfisk!

Jimmy