2 nya camprekord, storflundror och jättekungsfiskar!!!!!!

I går slogs det återigen nya camprekord! Föredetta Uerkungen Fredrik Meyer drog en ny jättelubb på hela 14 kg under gårdagen vilket är nytt camprekord och frågan är väl om han inte får titulera sig lubbkung i stället? Nåväl han drog kungsfiskar upp till ca. 5 kg också vilket också är en prestation. Men hans båtkamrat Björn Olovsson var värst med en på ca. 8 kg! Christian Bergqvist rapporterar om kungsfisk upp till 6,8 kg, hälleflundra upp till 10 kg och sej upp till 12 kg från hans båt under gårdagen. Stockholmsgänget från Söder Sportfiske var dock värst under gårdagen med hälleflundror på 55 kg, 35 kg, 23 kg samt ytterligare ett tiotal flundror!
Man hade också fortsatt riktigt bra sejfiske med massor av storsej och man drog en 40-50 sejar över 10 kg i vissa båtar! Största sejen för gårdagen tyngde ner vågen till 15,5 kg och detta är också ett nytt camprekord!

Jimmy