Ny 20+ torsk!

Här kommer en rapport om senaste dagarnas fiske:
Under tisdagen fångades det återigen väldigt mycket fisk men tyvärr mestadels av ”småfisk” runt 4-7 kg. Vi fick dock några hyfsade exemplar och största torsken för dagen drogs av Jorge ”Foffe” Torres, denna vägde 15,8 kg. Onsdagens fiske präglades bara av dessa ”småfiskar” runt 4-7 kg som drogs från guidebåten som var den enda båt som var ute. Ett nytt gäng på 8 gubbar varav 6 killar från Ljungby och 2 st danskar anlände på onsdagkvällen. Under torsdagen var det ganska blåsigt från nordväst men under senare delen av eftermiddag gav vinden med sig och man gav sig ut på en kortare tur ut till Horsbåen strax utanför hamnen. Här var det mycket fisk och man fångade en del havskatt, koljor, lubbar samt några fina torskar. Den största av dessa togs utav Ljungbygänget och vägde faktiskt hela 21,9 kg! Garanterat den största torsk som är fångat på Horsbåen vad jag vet!

Här kommer också lite bilder från förra gängets storfiskar och bad!

Jimmy

25,4 kg + 21,9 kg + 22,4 kg

Johan Persson 21,9 kg

Johan badar