Nya positivare bagageregler!

Norwegian som är det flygbolag som vi använder oss mest utav och alltid på sträckan Oslo-Alta-Oslo men även också ibland ifrån avgångarna från Köpenhamn och Stockholm har nu ändrat sina bagageregler. Detta innebär nu att det är ännu bättre att välja flygalternativet på våra paketresor utan att det kostar en massa extra för ev. övervikt på det incheckade bagaget. Man får nu ta med sig hela 15 kg handbagage utan kostnad, däremot får man betala för per incheckat ordinarie bagage. Kostnaden för detta uppgår till 25 NOK/kolli och maxvikten för dessa kolli om man inte vill betala övervikt är 20 kg. Man får ta med sig 2 st kolli förutom handbagage. Detta innebär alltså om man tar med sig 2×20 kg + 15 kg handbagage blir kostnaden 50 NOK/sträcka! Denna avgift kommer dessutom Nordic Sea Angling att bjuda på för dom flygbiljetter som bokas framöver! På dom flygbiljetter som redan är bokade och en hel del utskickade lutar det åt att man själv får betala på flygplatsen, men mer om detta kommer jag att informera om framöver när jag fått svar från kundcentret på Norwegian. Tänk också på den totala maxvikten som är 60 kg/resenär och 32 kg/kolli, (men då får man betala en del överviktstillägg) .
En stor applåd åt Norwegian!

Jimmy