Ny leverantör på ekolod och vhf:radios!

Vi har nu bytat leverantör på ekolod och vhf:radios. Navpoint i Kungsbacka kommer tillsvidare att vara leverantör för dessa produkter. Vi har under säsongen 2006 haft mycket problem med våra vhf:radios p.ga fuktinträngning som har förstört både mikrofoner och själva radiomodulen. Till våra nya Arronetbåtar och ett par av Silver Eaglebåtarna kommer Navpoints fasta vhf:radio att finnas på plats när vi startar säsongen och visar sig dessa fungera bra så kommer resterande vhf:er på dom andra båtarna också att bytas under säsongen. Som ekolod kommer det att sitta Lowrance LCX-25C (7 tum) på Arronetbåtarna och LCX-110 (10,4 tum) på Guidebåten. En utvärdering kommer att göras efter säsongen om vi skall byta på alla båtarna till 2008. Våra befintliga ekolod från JRC har annars fungerat mycket bra men av någon konstig anledning så har dom slutat att tillverka dessa och någon ersättare kommer tidigast (ev.) till hösten….
Men det skall bli spännande att få testa produkterna från Navpoint/Lowrance under 2007!

Jimmy