Skitväder…..

Gänget som är uppe på Söröya nu har fått uppleva mycket skitväder……. Regn och blåst från västliga vindar har tyvärr begränsat deras fiskemöjligheter och i går fick man vända om till hamnen i stort sett direkt efter man gått ut. Dom övriga fiskedagarna har man dock kommit ut men man har fått hålla sig till ganska landnära fiske mestadels. Det har fångats en hel del hälleflundror och en del andra fiskar men det får ändå räknas som en dålig vecka på Söröya. Vädret styr man inte över och nu ser det äntligen ut att bli ett väderomslag till det bättre! Tyvärr kommer det nog inte till nytta för detta gänget som är däruppe nu då dom åker hem på torsdag morgon. Därefter ser det ut som ett större högtryck ska etablera sig med svaga vindar. Har lagt ut en del nya bilder under rubriken ”Foto”.

Jimmy