Mycke torskfiske och blåsig avslutning i Havöysund

Då har vi rundat av veckan här i Havöysund och tyvärr nådde dom tuffa vindarna oss nu under tisdagen. Men en kanon vecka har vi haft och större delen av veckan har bjudit på fina väderförhållanden, riktigt trevligt fiske och många riktigt mycke val som snurrat runt båtarna. Vikvalarna är på plats som vanligt och även knölval har hälsat på.

Torskfisket har vart stundtals vart bra, inte några riktiga monster men en del fiskar upp mot 15 kilo och mycke fina matfiskar. De bra perioderna när fisken bitit på ordentligt har varit korta men intensiva både för torsk och hälleflundra vilket har gjort fisket stundtals svårt också, men med sekvenser av riktigt bra mängdfiske så resulterade det i två fina topp flundror på 172 samt 180 centimeter för veckan.

//Douglas & Andreas