Storflundrorna är här på Å!

Denne uken så bra ut. Med fine forholdt på havet. Torsdag satte vi i gang med en lengre tur på sørsiden. Mange båter fulgte med. Jeg (Kristian) hadde med meg 2 svensker. Mens Aleksander kjørte guidbåten med gjester. Vi hadde et bra torskefiske med mange fisker opp til 17 kg. Det ble landet flere kveiter i området. Så vi lå noen noen drifter i en renne, mellom 2 grunntopper. Det tok ikke lang tid før jeg sikret den første kveiten. Flere båter meldte om kveite i området. Det kom opp fine mat-kveiter på 80- 110 cm. Vi hadde en riktig fin dag på havet med med bra vær!

Dagen etterpå kjørte jeg guidbåten. Gjestene ville fiske kveite. Vi startet dagen med å plukke agnfisk. Deretter la vi oss ut i strømmen og begynte å fiske. På jigg kom det raskt opp en kveite på 90cm og en hissig steinbit!. Vi fortsatte driftet og plutselig kroket (navn) en riktig bra fisk. Strømmen var sterk så det var vanskelig å se hvor stor den var. vi kjempet på med fisken. Og etter noen minutter kunne vi se en større fisk på vei opp! Jeg satte kroken og sikret kveiten. Det ble veldig god stemning i båten!. Lengden viste 160cm! Og nytt pb.

Det begynte og blåse opp, men vi var fornøyde så vi vendte hjemover til havnen Det så litt verre ut de kommende dagene hvor det skulle blåse godt. Men de fleste båtene var ute og kriget på. Og det ble tatt bra med kveite samt torsk og sei. Seifisket i stømmen begynner å komme i gang og det har kommet opp mye fin sei denne uken. Mandag hadde Aleksander og gjengen et riktig bra fiske på grunnvann. De landet 14 kveiter med en toppfisk på 157cm!

Kveitefisket har vært bra denne uken. Det har kommet opp ett bra antall kveiter i fe fleste båtene. En gjeng rapporterte inn en kveite på 180cm de hadde tatt på jigg. Det er den største fisken tatt denne uken på campen.

Nå vender gjestene hjem, og vi er klare for en ny uke!

Tight lines//Kristian Hausken och Alexaner Lindgen