Terminator Jr tar över Å!

Denna vecka har vi haft i princip full camp här på Å. Riktigt kul. Vädret har dock varit sisådär. Kraftig nordanvind har gjort fisket trögt men våra gäster har kämpat på. I guidebåten har vi haft våra kära stammisar Vidar och Torild. Alltid lika trevligt när de kommer. Och visst har det fångat en del fin fisk. Varje dag har vi haft ett gäng flundror i båten. Bland annat dessa fina fiskar på 125cm och 130 cm.

Men någon som verkligen dominerat och gjort rent hus här på campen är Anton aka Terminator Jr. Jakob som var här förra veckan flög hem till Danmark hämtade upp sin son och var tillbaka på Å under 24h. De har legat ute och nött på, fiskat hälleflundra när strömmarna vart bra och under strömvändningarna har de riktat fiske efter stor sommartorsk. Antons toppfiskar denna vecka är hällefludra på 150, 147, 124. Torsk på 21kg, 17kg och totalt 14 stycken över 10kg samt sej på 13kg. Kort och gott har han totalt dominerat. Det är bara att lyfta på hatten för storfiskaren. Om någon undrar så har 12åriga Anton fightat all fisk helt på egen hand.

Alex som haft familj på besök var ute en kort tur och även de lyckades fånga lite fina hälleflundror. Farsan Håkan var generös denna gång och lät sin son fånga största fisken medan han nöjde sig med en kviete i perfekt matstorlek.

De två sista dagarna lovar något bättre väder och vad som helst kan hända. Veckan som kommer ser riktigt fin ut.

Tight lines//

Andreas Wanland och Alexander Lindgren