Det nappar i Nappstraumen!

Vädret i Nappstraumen har varit helt magiskt dom senaste dagarna och havet har fullkomligt kokat av fisk, när man väl tar sig igenom dom enorma stimmen av storsej så får också riktigt fina torskar.

Fisket denna vecka har verkligen legat på topp. Början av veckan bjöd dock på en del vind vilket gjorde fisket ganska svårt. Men ju längre vekan har gått ju bättre väder har det bjudits på, Martin som har varit ute på några endags guidningar med olika grupper har haft ett riktigt bra sejfiske med flera fina sejar runt 10-13 kilo och fina torskar mellan 8-12. Calle som också han har haft några riktigt fina dagar har vart ute med vår tyska grupp men även med Robert från mojoboats där samtliga båtlag har fiskat sig trötta på riktigt stora sejar och fina torskar och spöböjen har varit konstant nästa hela dagarna där många fiskar har legat en bra bit över tio kilo. Mitt i detta sejrace har det även följt med flundror upp till båtarna som tyvärr ingen har lyckats lura ännu, men än återstår det några dagar för att rikta in oss på just hälleflundra.

Dom kommande dagarna ser väldigt lovande ut då vädret ser ut att hålla i sig så vi hoppas på fortsatt riktigt bra fiske och med lite tur kanske vi kan avsluta denna veckan med några fina hälleflundror också.

Tight Lines

Martin & Calle