Bra flundrafiske avslutade veckan på Å

Avslutningen av förra veckan bjöd på ett riktigt bra fiske efter hälleflundra. I guidebåten jagade vi stor hälleflundra och landade många fina fiskar runt metern och avslutade i tisdags med en topp på 125 cm. Våra goa gäster från Kristinehamn fiskade grymt bra hela veckan och rapporterna från båt 2 haglade på radion under veckan.
Stefan och hans gäng i båt 8 fick under söndagens långtur smak på hälleflundrafiske och de gick inte att ta miste på glädjen hos Stefan när han i måndags kom in och hade landat sitt livs första flundra, fiskeglädje på hög nivå.
Storsejen är på plats nu och gett oss ett par goa fighter. Just nu står de lite djupare och vi får speedjigga efter dem men det är nog inte långt borta innan vi kan ta dem på poppers!

Denna vecka började lite tråkigt med hård vind under gårdagen vilket hindrade oss från att komma ut under dagen. Senare framåt kvällen lugnade sig vindarna och vi kunde komma ut på veckans första fiskepass. Rapport om det kommer i nästa nyhet men ännu en storflundra har landats på Å!

Tight lines!

André, Alex & Tobbe