Stormigt i Havøysund

Tuff inledning i Havöysund denna vecka. Dåligt väder och hårda vindar har gjort det svårt för oss att komma ut och fiska. Första dagen bjöd på kraftiga västliga vindar och Douglas och co gjorde ett tappert försök att komma ut på lite fiske, utan resultat.

På fredagen visade äntligen vädret sig från sin bättre sida och vi brände ut mot topparna utanför Nordöstra Hjälmsöya för att söka lite torsk. Väl på plats dröjde det inte länge innan vi fann sjuka mängder torsk på lodet och fisket var igång. Vi hade ett mycket fint fiske hela dagen och fångade mängder med fina mattorskar upp till 12 kg.

Idag är det återigen skitväder. Vi prövade att gå ut en liten sväng i morse utanför hamnen men redan efter någon timme började vinden öka på och vi fick vända skutan hemåt. Vädret ser tufft ut även imorgon och vi håller tummarna för att vinden lägger sig under slutet på veckan.

Nu väntar iallafall en trevlig kungskrabba buffé inne på restaurangen tillammans med alla gäster!

Stay tuned! / Ogge & Dogge