Magiskt Skreifiske i Nappstraumen.

Dagens fiskepass av Göran, S-O och Sven-Christer var fiskedagen med stort D. Till en början var fisket trögt och torskarna var svåra att lura, men någon timme in på dagen så hittade dom fin bottenstruktur på väldigt djupt vatten och på ekolodet växte det fram ett stim med torsk som bara blev större och större. Redan halvvägs ner i första släppet fick S-O slaklina och när han spände upp linan satt första torsken på kroken vilket skulle vara starten på en magisk dag med mängder av fisk. Vid dagens slut kunde dom konstatera att dom lyckats landa fler än 30 fiskar över 15 kilo och med två fina toppfiskar på 20 respektive 21 kilo.

Morgondagen ser ut att bli riktigt fin med en vind på 4 sekundmeter och strålande sol så då hoppas vi på ytterligare en dag med lika bra fiske.

 

 

Tight Lines

Martin Bamberg