Grym vecka i Nappstraumen.

Veckans väder har varit helt magiskt, spegelblankt hav varje dag och strålande sol, mängden fisk har man absolut inte kunnat klaga på heller. Drammen sportfiskare har haft magiskt torskfiske med mängder av fisk mellan 10-20 kg. Detsamma gäller även våra holländare Ton och Gerrit som har haft en fantastiskt vecka med flera fina flundror och massor utav torsk med flera härliga toppfiskar på en bra bit över 20kg.

Idag så drog Martin ut med Lloyd, Paul och Arne för att prova lite hälleflundra sista dagen innan hemfärd, med spegelblankt hav och med Lunnefåglar plaskandes i ytan var det svårt att inte njuta av det underbara vädret. Väl på plats så skickade alla ut sina grejer i vattnet och efter bara en knappt timme small det på Pauls spö och efter en kortare kamp kom dagens första och enda hälleflundra upp, en fin fisk på 102cm. Ton och Gerrit har varit långt norrut och fiskat torsk med mycket fint resultat med flera fina fiskar mellan 12-20 kg och en topp på hela 22kg. Senare på dagen tappade dom även en väldigt fin flundra efter ca 20 minuter kamp. Men det är bara bita ihop och komma igen, om inte annat så har dom nog fått blodad tand och vi hoppas vi ser dom här uppe snart igen.

Med detta sagt så tackar jag veckans gäster för en härlig vecka och jag hoppas vi ses igen nästa år.

Tight Lines

Martin Bamberg