Kalasväder och kalasfiske i Nappstraumen.

Två sekundmeter och strålande sol dom första dagarna har gjort att förutsättningarna har varit klockrena.

Första dagen åkte samtliga båtar söderut för att hitta drömfisken, och väl på plats så fullkomligt kokade det av fisk, och torsken var stundtals verkligen på hugget. Gerrit och Ton var ute första dagen med Martin för att få lite klarhet i fisket och dagen började kanon med flera fina torskar mellan 8-18 kilo. Efter en halvdag med spöböj på spöböj kände sig båda ganska slutkörda så dom bestämde sig för att testa på lite hälleflundrafiske, och efter 3 timmars nötande small det äntligen till på Tons spö och efter 2 bottenrusningar lyckades dom till slut landa en riktigt fin flundra på 130 centimeter som givetvis fick simma tillbaka ner i djupet igen.

Drammen sportfiskere är också här med en stor grupp och även dom har haft väldigt fint fiske med flera fina torskar runt 15 – 18 kilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tight Lines

Martin Bamberg