Vinnare av ”Största fisken” är korad!

En lång säsong som bjudit på fantastiska upplevelser för många utav våra gäster och ett stort antal drömfiskar är nu till ända och efter att ha gått igenom fångster under året så har vi korat en vinnare i tävlingen ”Största fisken”. På sluttampen av säsongen, under en blåsig dag på Å, lyckades Torgny Olsén landa en enorm sandskädda som vägde in på hela 1150 g. Norsk sportfiskerekord ligger på 1192 g vilket gör att Torgnys fisk hamnar på 96,47 % av nuvarande rekord. En mycket svårslagen fisk som återigen visar att även de ”mindre” fiskarterna ger en chans till vinst i tävlingen. Vi på Nordic Sea Angling gratulerar Torgny Olsén till vinsten av ett presentkort på 10 000 SEK. Vinnaren blir kontaktad via mail.

Detta blev sista året som vi kör denna tävlingen men misströsta inte, det kommer nya spännande tävlingar framöver så håll utkik här på hemsidan samt på vår facebooksida för mer information!