Nappströmmen levererar under hårda vindar!

Första Två dagarna har nu passerat för denna veckans gäster i napp. Med de tuffa väderförhållanden som vi har haft har fisket ändå levererat fina fiskar. Under dagen har gästerna fiskat lite spätta precis utanför hamnen där ett par fina fiskar har kommit upp. Topp fisk på fina 2,25kg grym rödspätta!.

Det har även fiskats en del sej och torsk på sydsidan av Nappströmmen, där man kunnat legat i lä från de värsta vindarna. Resultatet av fisket de senaste dagarna är fina sejar över 13kg samt några torskar strax över 10kg samt många fina spättor med två fina toppfiskar över 2kg.

Kollegan Martin Johansson som kört större delen av säsongen i Risöysundet valde att spendera en veckas semester här i Nappströmmen. Martin Johansson fiskar nu denna veckan tillsammans med vänner. De har kört på långtur ner till Moskenesstraumen och fiskat efter stor sej och visst lyckades de lura ett antal stora sejar på poppers, stickbaits, jiggar och vobblers!! Resultat från denna resa är att alla i båten utom Guiden ( Martin ) lurar sejar upp över 10kg.

Tight Lines från Napp.

Alexander, Oscar och Mats