Flundror och torskar, solsken och fortsatt värme i Nappströmmen!

Nappströmmen fortsätter leverera solsken och värme. Var kväll så har det varit brygghäng med en kall pilsner och fiskesnack mellan gästerna, och vi guider gillar kort sagt läget!

Idag så har det blåsit lite mer, men fortfarande ingenting vi eller våra båtar inte kan hantera. Stundvis har havet legat blankt, och ibland har det kommit lite sjö. Fisket har varit utspritt till både höger och vänster, och grupperna har fokuserat på flera olika sorters fiske. Spätta, hälleflundra, torsk och storsej. Samtliga med framgång.

Största spättan jag har hört om landade på 54cm av båt 3, vilken togs när dom samtidigt fiskare hälleflundra. Även den jakten lyckades på en grym metersfisk som tog på en Crazy Daisy i torskfärgen.

Den stora bulken av torskrapporter har inte kommit in än, då flertalet av fiskarna bara precis kommit i hamn. Men av det jag sett hittils har det inte varit sämre än dom andra dagarna.

Nu löper veckan mot sitt slut, och vi är extremt nöjda med resultatet. Grymma torskar som gått över 20kg, storsej, flundror och storspätta, vad mer kan man begära?n

Henric, Mats och Victor

Storsej i båt 3!