Lyckat mixfiske i Havöysund!

Då var vi i fullgång med denna gruppen i Havöysund.
Nu har äntligen vinden lagt sig och direkt när vi kommer ut på de rätta platserna så händer det saker. Vi i guidebåten satsade på lite mixat fiske idag med inriktning på hälleflundra i början av dagen för att sedan gå över på torskfiske. Redan första driften kunde Bent-Inge Bentsen drilla upp första kveiten,men som om inte det var nog så tog han Nr2 redan på andra driften!

Efter de två drifterna kom vi överens om att gå ut och prova lyckan på torsk, det blev en riktigt drömstart för våran gäst Leonard van Essen som kommer från Holland.Vi hinner inte börja fiska riktigt innan Leonard står med ett riktigt skönt spöböj, efter en stund så kommer en riktigt lång torsk som vi väger till grymma 23 kg och ett nytt PB till Leonard. Vi fortsätter att dra en hel del torskar när det smäller på för våran kvinnliga gäst Tina Jandelin som pumpar upp en grym torsk som vi väger till fina 15 kg och även PB till henne.Vi får summera dagen som riktigt lyckad i guidebåten.

I övrigt så har det kommit en hel del hälleflundra och en massa torsk och vädret ser bara bättre och bättre ut så snart kanske vi kan slippa snö för än så länge har det snöat varje dag.

Ulf Hugsén, Sebastian Hoogers samt pj Isak & Andreas