Skreifisket blir bättre och bättre i Havöysund

För var dag som går så blir toppfiskarna större och större. Idag drog vi hela campen ut i gott väder och jagade Skrei. Vågorna var så lugna man kan begära i mars här uppe, och även solen tittade fram ibland.

Men vad gjorde vi igår?
Igår fiskade vi i guidebåten hälleflundra ganska nära campen. Snön föll till o från, och hyfsat snabbt fick vi första kontakten.
Andra kontakten var stenhård, och efter en riktigt spännande kamp så landar Johan sin första Hälleflundra någonsin på 130cm. Heeelt klockren krokning och drilling, svårt att tro det var hans första.

Sent igårkväll fick vi finbesök på campen också. Vår VD Jimmy är på kort-tur här uppe för att fiska Skrei, och Idag körde han hårt med Douglas och Henric som guidar i Havöysund.

Det tog oss drygt 15 minuter att hitta fisken, och det var inga små stim heller. Ganska snabbt så drog Jimmy vår första 20kg+are på en RED ED, och jag och Douglas drog fisk på fisk. Dubbelhugg, trippelhugg etc, de va helt galet ibland. Samtidigt hör vi från Johan Mikkelsen i Guidebåten att dom redan dragit en på 25,5kg, och Jimmy kontrar med att kort därefter själv dra en 25kgs. Liten senare rapporterade Johan att de landat en på 27,5kg och ytterligare en 20kg! Väl i hamn får vi höra att Michal fick en torsk på hela 28kg och inte långt efter glider guidebåten in och berättar att Cecilia drog ännu en 25kg+ torsk innan de lämnade området, närmare bestämt 26kg!

Fisket var super idag, och imorgon skall vädret vara lika bra – om inte bättre.
Over n out

Henric Appelgren, Douglas Dahlberg och Johan Mikkelsen

Johan från Guidebåten med en 130cm Hälleflundra

Jimmy brottas med en 20kg+

Douglas med en groteskt tjock, men kort Skreitorsk!

Jimmy med en storskrei som tog på en Red Ed från Westin

Cecilia slår till med två över 25 kg denna dag! Här med hennes största på 26kg!!

Rickard med dagens största i guidebåten på hela 27,5kg!

Michal med dagens toppfisk på 28kg!