Förlängd säsong i Havöysund 2017!

Efter ett otroligt stabilt höstfiske i Havöysund under flera säsonger och årets riktigt fina avslutning där hälleflundrafisket var på topp under sista ordinarie veckan så har vi valt att förlänga säsongen för 2017 med en vecka. Istället för att avsluta den 4/10 som planerat så håller vi nu öppet ytterligare en vecka och avslutar istället säsongen 2017 den 11 oktober.

Våra guider Sebastian och Ulf hade tillsammans med en vän ett mycket bra fiske efter att campen hade stängt ner där de fångade både rätt många hälleflundror och avslutade sin fiskesatsning med två granna flundror över 150 cm.

Är ni nu sugna på höstfiske i Havöysund i Oktober så missa inte denna chans! 49 platser finns just nu lediga på sista veckan men det är först i kvarn som gäller.

Erik Axner – Kontoret