Nytt camprekord på torsk på vår destination Å i Lofoten!

Veckan har verkligen gått i de stora fiskarnas tecken! Inte nog med att det fångades 3st 2-meters flundror under veckan utan även en sommartorsk på hela 32kg!!! Att fånga en sådan stor torsk under sommaren är extremt ovanligt men Tony var den lyckliga och han fick den på endast 20 meters djup samtidigt som hans båtkamrat drillade en fin torsk på 12kg!

De sista två dagarna har varit två våta dagar med mycket regn och hård vind som har begränsat vårt fiske. Men efter den fina inledningen så verkade alla gäster mer än nöjda! Nu har vi butiksresan från Berras sportfiske på plats och sommarvädret verkar komma tillbaka så förvänta er nya rykande heta rapporter härifrån!

Johan Mikkelsen

Torsken på 32kg!

Gösta med en havskatt på 6,5kg!

Björn med en fin flundra på 143cm! Catch & Release!

Gänget!!