NY destination – Vesterålen!

Nu är det färdigt! Vår nya destination för 2017 blir det välkända Vesterålen. Ett område norr om Lofoten som är vida känt för sitt fantastiska fiske där yrkesfisket alltid har varit en viktig del i samhället. Nu är det äntligen dags att presentera denna destination för alla er som är intresserade av att leta nya fiskeområden från en camp som ligger väderskyddat i Jørnfjorden, sydvästra Vesterålen. Efter några minuters båtkörning så kommer ni ut på det öppna havet där det finns oändligt många intressanta platser att fiska på! Kombinationen med stora djup och många grundtoppar, rännor och flak gör den här destinationen väldigt intressant för alla er som vill uppleva ett stabilt allroundfiske med chans till riktigt stora hälleflundror!

Boendet är en klass för sig, detta blir vår lyxigaste destination där ni bor i nybyggda moderna hytter med tillgång till en samlingslokal där man kan träffas på kvällar och ljuga om dagens fiske. Även perfekt för större grupper, konferenser osv.

Inte nog med att Vesterålen är känt för sitt fiske utan naturen och djurlivet är verkligen fantastiskt här! Inte långt här ifrån har du det riktigt stora djupen där man har chans att se kaskelotter, knölvalar, vikvalar, späckhuggare och mycket mer! Detta fick vi bland annat se under 3-dagars testfiske i området när vi fick sällskap av en stor familj späckhuggare. Ett mäktigt möte som förgyller en fiskedag på havet.

Vi fick också uppleva ett otroligt stabilt sommartorskfiske med många torskar mellan 10-15 kg och då lade vi knappt någon tid på torskfisket! Vi landade också två flundror av mindre kaliber men hade kontakt med större fisk som tyvärr gick vinnande ur kampen.
Hur som helst så fick man ett smakprov vad denna destination kan erbjuda och jag är mer än övertygad om att ni kommer få läsa många intressanta fiskerapporter från denna destination under 2017!!

Vill ni vara med och upptäcka fisket runt Vesterålen så tveka inte med att kontakta oss på info@nordic-sea-angling.se för mer information!

Priser och mer info kommer inom kort på hemsidan!

Varmt välkommen till Vesterålen!

Johan Mikkelsen, Jimmy Andersson

Vesterålen Apartment - Lyx i Nordnorsk miljö!

Stabilt torskfiske under testfisket!

Vesterålen är också en plats där man kan träffa på både späckhuggare, kaskelotter, vikvalar och andra marina däggdjur! Något som förgyller en fiskedag på havet!

Bild tagen under testfisket!” /></p>
<p><img decoding=

Jimmy var lagom nöjd efter att ha bommat en bättre fisk samt fått stjärten avbiten...

En destination som erbjuder en grym artrikedom!

Torskfiske i sommarvärme!

Glider ut från hamnen i Jørnfjorden som är väldigt väderskyddad och med några minuters körning så kommer man ut på det öppna havet!

Boendet

Här kan man slappna av efter en dag på havet

Vardagsrummet i ett av hytterna

Uteplatsen