Kvarlämnade saker på Söröya? – SE HIT!

Nu när beslutet är taget om att Söröya avslutas som destination efter säsongen 2016 kommer vi att flytta allt vi äger, men en del av er resenärer som tidigare besökt oss på Söröya har valt att efterlämna väskor, lådor, spön och dylikt för ett kommande besök. Vi har inte möjlighet att ta med oss allt vid den stora flytten av alla andra grejer i slutet av säsongen och vi kan inte börja flytta alla grejer innan då vi inte vet vad som ska användas under säsongen eller inte.

Därför måste vi ha ett besked senast 30/6 från er om ni vet med er att ni har efterlämnat saker hos oss på Söröya, annars blir vi tvungna att göra oss av med det som är kvarlämnat!

Vi ber er därför nu att ta kontakt om ni önskar att era efterlämnade saker ska flyttas till någon av våra andra destinationer. Vid kontakt ska ni beskriva vad ni har lämnat, hur väskan/lådan/spötuben ser ut samt om den är märkt med någonting. Ange också vilken destination ni önskar det flyttat till.

info@nordic-sea-angling.se

Tack för förhand!

Nordic Sea Angling – Söröya