Storflundra i Nappstraumen!!

Första flundrapasset för året blev succé! Trots knöliga förhållanden med vind och ström som krockade så lyckades vi med hjälp av båten utnyttja strömmen till vår fördel genom att hålla emot mot vinden. Flötet och betesfisken presenterades med stor precision strax utanför en grundtopp, precis på en strömkant. Jonathan Janssons flöte dök och när han vevade fast cirkelkroken blev det vråltungt! En grym fight senare kunde vi säkra hans nya personbästa på 158 cm, årets första flundra! Stort grattis gubben, den var du värd! Det var en ära att få vara med och landa denna! Flötmete visar återigen att det är en riktig storflundremetod! Prova det på din nästa resa, det är både spännande och roligt. På våra camper kan ni köpa flöten, krokar och få all information hur det fungerar!

Erik och Jonathan – Nappstraumen