7st över 30kg under första dagen med de nya gästerna!

En sådan inledning är det inte mycket att klaga på!

Trots att 30kg+ torskarna fortsätter att rulla in så upplevde vi fisket som stundtals väldigt svårfiskat idag.. Men trots detta så lyckades man träffa några huggperioder under dagen och då kom också den fina utdelningar av stor fisk!

Båt 3 med Frallan som kapten lyckades ta 2st över 30 kg där Jonas knep bägge av dessa där största vägde hela 33kg! Det var också Jonas första över 30 kg och nu har han två på en och samma dag! Även Paul från Sportquest guidade upp en 33kgs till Australiensaren samt en på 31 kg till Matthew. Och såklart så hade båten med Jakob ”Terminator” bakom ratten en 30+are också, denna fångad av Truls! Kan också nämna att de lyckades ta 2 över 30 igår där största var på 35 kg då dessa tre danskar kom en dag tidigare en de övriga gästerna!
Det landades också en över 30 i Christer ”målarns” båt där Mats nu kan stoltsera med sin första över den magiska gränsen!

Själv så hade vi riktigt trögt fiske under större delen av dagen även om fiskar i viktklassen 14-19 kg var väldigt vanligt förekommande. Men fram emot eftermiddagen så kom fisket igång och stundtals hade vi stimmet 20 meter under båten och hela vägen ner till botten på 100 meters djup!! Sjuka mängde fisk! Och sen small det till så där hårt i spöt följt av en lång rusning! Då visste jag direkt att det var nått stort på gång. När den väl kommer upp till ytan så ser jag att det är ännu en 30+ (med råge!!) Vi förbereder allt med vågsäck, kamera och måttband.. Och sedan får jag upp den i båten.. Mina två nya brittiska gäster står med stora ögon och synar fisken.. Vikten fastställs till 35kg fördelat på 139cm! En fantastisk fisk som fick friheten åter så fort fotot var taget!! En mäktig känsla att se så stora fiskar simma tillbaks i djupet igen! Och dagen avslutades med att Dave lyckas ta sin första 20+ med en fin 22 kilos!

Fisket fortsätter hålla absoluta världsklass!!

Johan Mikkelsen, Sebastian Hoogers

Dave with his first 20kg +<br />” /></p>
<p><img decoding=

Jonas med sin drömtorsk på 33kg!