Flera dagar med dåligt väder – 51 gram från Norska rekordet på Sandskädda

Det har stått stilla med nyheterna från Sørøya de senaste dagarna. Detta beror på att vi fick en storm som höll i sig i ett par dagar. Men i fredags kom båtarna ut på havet där de fiskade precis utanför hamninloppet.. Ett gäng havskatter kom upp och Robban Qvist och gänget hade fantastiskt fiske efter sandskädda där ett flertal över kilot bordades med toppfisken på 1140gr! Vilket endast är 51 gram ifrån det nuvarande norska rekordet!

Igår kom vi runt fågelberget och gick in i fjorden för att leta skrei tyvärr verkar det ha varit lite tidigt då det var svårt att finna stora stim och de man hittade låg mest längs botten och tryckte..
Tony ”Raggarn” lyckades dock ta en fin torsk på 24 kg vilket blev dagens toppfisk!

Idag är det äntligen bra förhållanden så nu satsar vi på att gå ut på det öppna havet igen där vi tidigare har haft kanon fiske! Mer på nyheterna ikväll.

Johan Mikkelsen, Sebastian Hoogers