Fisk överallt – Söröya

Vi har haft det ganska blåsigt de sista dagarna här på ön. Trots detta så har vi kunnat komma ut och fått bra med fisk. Det spelar ingen större roll vart man åker för fisken verkar finnas överallt. Alla båtlag har fått fisk upp till 25kg. Ulf Björk och hans grabbar Linus och Oskar var ute på Kveitegrunn idag igen och var helt lyriska när de kom tillbaka till hamnen. Precis som de övriga gästerna på campen hade de fått uppleva enorma torskstim med hög medelvikt. dvs 20+.
Själv har jag fått guida holländaren Geerard ett par dagar och han har fått nytt personbästa varje dag vilket numera ligger på 25kg. Imorgon ser det ut att bli bra väder och vi tänkte ta oss norrut i jakt på lite platta fiskar för omväxlings skull.

Sebbe ”Lappen” Hoogers, Mats ”pluggen” Persson

Geerard (NL) med en fin torsk