Vi har en vinnare! Årets flundrakung är korad! Halibut C&R 2015!

Efter en rafflande säsong med många stora hälleflundror stod tillslut en värdig vinnare högst upp på prispallen. Den 2:e juni i år slog Martin Odenhäll till med en riktigt ladugårdsdörr och efter en tuff kamp kunde han stolt posera i vattnet med en hälleflundra på hela 219 cm från Havöysund. Till historien lyder också att Martin tidigare under veckan kämpat med ytterligare tre stora hälleflundror som gick vinnande ur striden innan han tillslut drog längsta strået och kunde besegra en av havets giganter. Vi på Nordic Sea Angling önskar Martin ett stort grattis till årets största hälleflundra på våra camper och som självfallet återutsattes, ett krav för att delta i vår tävling ”Halibut C&R”.

Martin premieras nu med en halskedja med en guldkrok, sponsrad av ”Nordstans Guld” i Göteborg till ett värde av ca 9000 SEK.
Till höger finner ni bild på Martins magnifika hälleflundra och på länken nedan kan ni också se drillningen av fisken!

Erik Axner – Kontoret

Martin Odenhäll – 219 cm hälleflundra på film