Penn Festival i Nappstraumen!

Här i Nappstraumen har vi 32 glada holländare på besök, alla lika ivriga att fiska. Vissa för att de vet (eller tror sig veta då djupet döljer mycket) men de allra flesta har aldrig fiskat i norge tidigare. Inledningsvis hade vi lite tufft väder vilket dock betyder ett trevligt stopp i spättaviken med många fina platta fiskar. Utanför kunde lite mindre torsk luras samt även ett par hälleflundror.

Sedan har vädret bättrat sig, dock med en hel del dimma. Stundtals lite trögt men tillsammans tipsar vi om de bästa platserna för tillfället eller vilken teknik som lurar flest fiskar till hugg! Och trots att det ibland känns lite knepigt har det landats många fina fiskar i alla båtar! Torsk på femton kilo, sej på 115 cm, flundra 86 i topp och 2,1 kilo på rödspätta. Även några koljor och blekor lurades med lätt utrustning.

Bilder kommer vid veckosummeringen!

Jonathan