Galna mängder sej på Storskalltaren!

Under våran tur till Storskalltaren i söndags fick vi uppleva ett helt spegelblankt hav som förde med sig en fantastiskt stämning bland båtarna! Fisket var stundtals trögt, men trots det kom det upp mycket fin fisk. Senare in mot natten drog sejarna den stora uppmärksamheten mellan båtarna, det var galna mängder sej på många ställen och de flesta fiskarna låg runt 10+ upp till 13-14 kilo! så dom bjöd gästerna på bra fajt.

För övrigt har det kommit upp mycket fina torskar upp till 20 kilo i närområdet runt kampen. Flundra fisket har över lag varit ganska trögt och de riktigt stora har lyst med sin frånvaro. Under gårdagen hade vi tre båtar som trots långturen till Storskalltaren dagen innan brände upp och fiskade flundra i Kamöysundet där det kom upp ett antal fiskar med topp på 137cm. Guidebåten stannade på Sildbåen och fick uppleva ett helgalet sejrace med fiskar upp till ca 13 kg. För tillfället bjuder vädergudarna på en helt fantastisk sista dag för gästerna och några båtar är ute och fiskar in i det sista i hopp om att peta upp en drömfisk! För som alla vet så simmar dom där ute, det vill bara till att vara på rätt plats vid rätt tid!!!

Douglas Dahlberg, Sebastian Hoogers