Nya storflundror i Havöysund, stor kveitens rike!

Pratade med ”lill H” som kör guidebåten idag och han berättade om ett helt sjukt fiske. De började med att landa några mindre hälleflundror men till slut sa det bara smack, och en sten hård fight satte igång men till slut kunde den säkras och mättas till fina 161 cm. Några drifter senare så sa det bara tvärstopp när en av hans gäster skulle pumpa upp en 4-5 kg torsk. Hallväggs upp blev det tvär stopp och en fight som hette duga sattes igång, tyvärr så van ”monstret” denna gång och upp kom en sönder trasade torsk på ca 4-5kg.

Som om inte detta var nog så pratade jag med Ingrid Johansson som är här med sina barnbarn. Ett helt fantastisk gäng som mins sagt lyckats med sitt fiske och som idag satte pricken över i. De landade ett ”Monster” till hälleflundra som mättes till hela 175 cm. Mer om detta i kommer i vår summering och då även foton.

Men vill ni ha ett grymt häftigt fiske så varför inte boka till Havöysund nästa år.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Fredrik ”lill H” Schmiterlöw och Henric ”Kroken” Appelgren