Kort rapport från Nappstraumen

I tisdags blåste det sagolikt mycket här i Nappstraumen. När ström och vindriktning var samma håll såg det ändock allt annat än trevligt ut. De flesta stannade på land hela dagen och njöt istället av historier i gott sällskap. Två tappra båtar gav sig ut en kort stund och hade ett bra hugg här direkt utanför men tyvärr var bromsen löst inställd för mete med cirkelkrok så krokarna fick inget fäste när mothugget gjordes. Väl kämpat ändå! Läggs på storfiskkontot brukar jag säga.

Idag onsdag har två nya grupper anlänt, resterande kommer lite efterhand denna vecka. Gruppen från Cordes Travel som stannar i två veckor var idag bort mot Haraldskallen och direkt på nedsläpp blev det en fin hälleflundra i bästa matstorlek. Sedan blev det ett gäng fina torskar innan fisket blev lite segt och de kände att tidvattnet blev allt sämre så de gav sig hemåt igen.

Inga bilder för tillfället men ska försöka få tag i det av ovan nämnda gäng från Belgien!

Jonathan