Psycho-fiske i Havöysund

Jag kan börja med att be om ursäkt att det har dröjt sen senaste rapporten, det beror på att det har varit ett sinnessjukt fiske och långa dagar till havs.

Första dagen i guidebåten åkte vi och testade ett nytt ställe, och vist fanns flundrorna där. Efter 2 snabba fiskar kör jag in båten till ett hett ställe och säger till grabbarna ”om det ska hugga en stor fisk ska den hugga här” dom skrattade till. Efter 3 min in i driften skriker Rikard till ”DÄENNA DÅÅ” (på skånska) och upp kommer en fin fisk på 148cm driften efter smaskar Truls som för övrigt är 72år till med dagens största på 154cm. Vi i Guidebåten har upplevt ett helt fantastiskt fiske efter stor hälleflundra kanske till och med det bästa för iår ?, där självklart alla fiskar har fått friheten åter.

Dalmasarna gästar oss denna veckan och dom har lyckats bra som vanligt, eller vad sägs som ett brutalt sejrace eller torskar upp till 20kg eller kanske flundra upp till 160cm, grymt resultat utav dessa herrar.
Topp tre denna vecka på campen är 165,162,160CM.

Tight Lines.

fredrik

Jimmy in action

Trulls med sin 154cm flundra

Jonas med nytt pb:)