Nappar på bra under familjeveckan i Nappstraumen!

Vädret fortsätter att vara bra här på Lofoten och vindarna är svaga. Våra kära familjer med både fiskesugna vuxna och barn fiskar på bra och idag har det blivit mestadels rödspättemete för de flesta där flera fina spättor upp till 53 cm fångades. Inne på riktigt grunt vatten var dem som mest nappsugna. I Nappstraumen landades det två flundror runt metern och flertalet hugg missades som troligen var hälleflundra.

Ute på nordsidan upplevde våra gäster från Cordes Travel ett härligt torskfiske med både torsk på 20 kg och 17 kg samt ett gäng goa sejar. Ett par av familjerna var också ute på nordsidan och landade ett gäng fina sejar, fina mattorksar och hade kontakt med en större fisk som möjligen var en stor hälleflundra som attackerade en sej som drillades..

Fortfarande har vi båtlag ute och fiskar i Nappstraumen så ska bli spännande att se om det fångat något kul senare ikväll!

Erik, Martin, Jonathan, Jimmy och Mats – Nappstraumen

Samuel med en grann rödspätta!

Mattias visar upp en fin spätta!