Avslutning cwc-veckan, Havöysund.

Hej allihopa, fisken som vi bjöds på den gångna veckan var riktigt bra flundra mässigt med helt fantastiska fiskar eller vad sägs som topp tre, 175,161 och 155.

Men dessa fiskar har ni troligtvis redan läst om men det kom upp en häftig art denna vecka nämligen rötsimpa, ganska vanlig i vikter på 100g. Felix som var en av juniorerna denna vecka lyckades lura upp ett praktexemplar på hela 790g, vilket är bara ca 40g från det norska rekordet. Det är bara att lyfta på hatten till en riktigt grym fångst!. Vissa andra båtar testade på torskfisket här uppe när flundran inte nappade och en av båtarna fastnade i ett riktigt race vilket gjorde att dom la flundran åt sidan den dagen.

Sista kvällen var det prisutdelning som hölls utav Trumman, det delades ut pris till dom två största flundrorna, Tomas och Bosse blev dom lyckliga vinnarna utav två helt nya spön.

Nu har de första gästerna för denna veckan kommit, och vissa är redan ute och bänder fiskar, trots att vädret inte ser ut att vara med oss de första 3 dagarna men sen ser det bra ut igen.

Tight lines

fredrik ”Lill-H” Schmiterlöw, Henrik ”Kroken” Appelgren

Grattis Felix