Veckosummering Havöysund, med Min Stora Dag.

Under veckan som varit så har vi stundtals haft riktigt tufft väder med starka vindar, vilket fått oss att fiska i närheten. När vädret har varit bra så har det kommit upp bra med torsk med flera fiskar över 20kg och med en topp på 25kg, antalet som var över 20kg vet jag faktiskt inte men det var en hel del. Annars kom det upp stora katter upp till ca 6kg, stora sejar och flundror upp till 161cm.

Under veckan har vi också haft besök utav ett gäng från Sundsvall, som var här tack vare organisationen Min Stora Dag, (Min Stora Dag är en organisation som sponsrar svårt sjuka barn och ungdomars drömmar) och Antes dröm var just att åka med oss på Nordic Sea Angling. Då det var första gången dom fiskade i Norge så hade dom inte jätte höga förväntningar, när väl det tuffa vädret försvann så fick Ante och gänget uppleva ett helt fantastiskt torskfiske med ett inslag av en hälleflundra på 130cm som ville blanda sig in i striden. Efter att dom kom iland berättade dom om så mycket fisk att dom inte kunde ta upp mer utan fick släppa tillbaka fisken. Får jag gissa så tror jag att dessa grabbar kommer att komma upp och besöka oss igen då det såg ut att dom fått blodad tand.

Annars återstår det bara för oss att tacka för oss denna veckan och snart hälsa ett nytt gäng välkomna och nya drömfiskar landas!.

Fredrik Schmiterlöw, Ulf Hugsén och Henrik Appelgren

Ante fightar stor torsk

Robin, Antes storebror med flundra på 130cm

tung gung

smack 161cm, grattis Fredrik